Ostatnio nasza Fundacja postanowiła wesprzeć akcję "Daj Włos". Postanowiliśmy wraz z naszymi pracownikami i ich rodzinami wziąć udział w tej szlachetnej akcji i oddać włosy na peruki dla najbardziej potrzebujących. W tym celu udaliśmy się do jednego z salonów fryzjerskich gdzie włosy zostały obcięte, a następnie przekazane dla najbardziej potrzebujących. Choroba z którą przyszło walczyć wielu ludziom jest już wystarczającym nieszczęściem. Chemioterapia wyniszcza ich organizm, dlatego taka forma pomocy jest jak dobra terapia. Móc wyglądać normalnie - mieć włosy - dodaje siły do dalszej walki.

FUNDACJA RAZEM ŁATWIEJ

BANK SANTANDER

05 1090 2590 0000 0001 2234 1060

Fundacja Razem Łatwiej                                                   BIURO                                                              @: biuro@fundacjarl.pl