FUNDACJA RAZEM ŁATWIEJ

BANK SANTANDER

05 1090 2590 0000 0001 2234 1060

Fundacja Razem Łatwiej                                                   BIURO                                                              @: biuro@fundacjarl.pl

Al. Jana Pawła II 3/11                                                       Ul. Romana Maya 1                                          tel. 537 781 143              62-030 Lubon                                                                  61-371 Poznań

NIP: 781 188 48 29

REGON: 302413582

Zostań Darczyńcą i wesprzyj działania Fundacji "Razem Łatwiej" abyśmy mogli pomóc jak największej liczbie osób potrzebujących wsparcia.

Konto Santander

05 1090 2590 0000 0001 2234 1060

Tytułem: wsparcie finansowe/darowizna

WESPRZYJ FINANSOWO

Nasi podopieczni potrzebują nie tylko pieniędzy. Często rodzice przekazując całą kwotę na rehabilitację nie mogą pozwolić sobie na dodatkowe wydatki. Będziemy Państwu wdzięczni także za zorganizowanie zbiórki rzeczowej, zabawek, książek.

Często w Państwa magazynach zalegają jakieś niepotrzebne rzeczy, które akurat mogą bardzo przydać innym potrzebującym. To co jednym wydaje się niepotrzebne dla innych jest wielkim prezentem.

Jeśli uważasz, że możesz nam pomóc i przekazać jakieś darowizny rzeczowe napisz lub zadzwoń do nas !

WSPARCIE RZECZOWE

Twoja stała pomoc jest dla nas bardzo ważna. Daje nam poczucie bezpieczeństwa i możliwość planowania działań, rehabilitacji czy leczenia. Nawet najmniejsza kwota, ale wpłacana regularnie jest fundamentem naszej Fundacji.

STAŁY DARCZYŃCA

Robisz zakupy online? Teraz możesz nas bezpłatnie wspierać. Z każdego Twojego zakupu średnio 2,5% jego wartości trafi do naszej organizacji, jeśli zaczniesz korzystać z serwisu FaniMani.pl  Ty nic nie dopłacasz!

To proste i bezpieczne rozwiązanie.

ZAKUPY ONLINE

Idea społecznej odpowiedzialności biznesu jest powszechnie znana na całym świecie. W wielu miejscach pojawiają się inicjatywy, które angażują liderów biznesu, organizacji pozarządowych i administracji państwowej.

Wspierając Fundację i jej inicjatywy możesz mieć realny wpływ na otoczenie.

Co zyska Twoja firma?

Przewagę - istniejąca konkurencja wymaga od przedsiębiorstw oparcia przewagi konkurencyjnej na czynnikach pozaekonomicznych,

Dbanie o grupy związane z przedsiębiorstwem w sferach bezpośrednio z nim nie związanych pozwala na kreowanie lojalności w stosunku do marki przedsiębiorstwa oraz przychylności potencjalnych klientów.

Reklama w sieci.

A przede wszystkim dajesz nadzieje i wiarę, tym którzy jej najbardziej potrzebują.

CSR - WSPARCIE BIZNESOWE

Ten ważny dzień jest początkiem nowej drogi życia. Tą nową drogę możesz rozpocząć od pięknego gestu. Zamiast tradycyjnych bukietów kwiatów Twoi goście mogą ofiarować na cel charytatywny pieniądze lub drobne dary rzeczowe (np. pieluchy dla dzieci, kredki, gry planszowe, słodycze, środki higieny dla najmłodszych). Jeśli zdecydujecie się pomóc naszym podopiecznym, skontaktujcie się z nami abyśmy mogli przygotować dla was specjalnie oznaczoną skarbonkę, do której goście będą mogli wkładać dary.

ŚLUB