Witam serdecznie

Jestem Jagoda i mam 19 lat. Moje życie zmieniło się 6 lat temu gdy zachorowałam na rzadką chorobę skoliozę idiopatyczną - skrzywienie kręgosłupa 65% piersiowego i lędźwiowego. Przeszłam bardzo ciężką ponad 6 godzinną operację, którą cudem przeżyłam. W plecach mam 52 szwy oraz wstawione 2 druty. Po tej operacji załamałam się przez co leczę się na depresję. Jest mi ciężko i fizycznie i psychicznie. Do dzisiaj miewam bóle w plecach co bardzo utrudnia mi funkcjonowanie.

Leki są drogie, potrzebna mi jest stała rehabilitacja oraz specjalistyczne turnusy rehabilitacyjne co wiąże się z bardzo dużymi kosztami. Mojej rodziny nie stać na takie ogromne wydatki.

W związku z tym proszę ludzi dobrej woli i szczerego serca o pomoc i wsparcie abym mogła w miarę "normalnie" funkcjonować.

Serdecznie i gorąco dziękuję.

Jagoda z rodzicami.

Cel Szczegółowy: 31/JT

Nr konta 86 1090 1476 0000 0001 3550 0178

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Jagody Tomoń”