Witam, mam na imię Kasia. Mam niedowład kończyn górnych i dolnych. Wymagam codziennej, fachowej
rehabilitacji oraz specjalistycznych turnusów rehabilitacyjnych (koszt 2-tygodniowego to ok. 6000-8000zł).
Największe efekty dają turnusy, ponieważ aktywna rehabilitacja trwa tam 4-5 godzin i prowadzona jest kompleksowo. Turnusy to nie tylko rehabilitacja ruchowa, ale również społeczna! To kontakt z innymi ludźmi!

Moje szanse na samodzielne chodzenie są duże i zależą tylko od tego, ile specjalistycznych turnusów uda mi się odbyć. Obecnie jest wiele Ośrodków specjalizujących się w terapii osób z niepełnosprawnościami. Koszt 1- tygodniowej rehabilitacji z użyciem LOKOMATU - urządzenia do nauki chodu to 3.770 złotych. Dlatego zwracam się z serdeczną prośbą o pomoc finansową na rehabilitację.

Bardzo chciałabym, żeby moje życie się zmieniło na lepsze, żebym była bardziej sprawna i samodzielna a tym samym niezależna. Może mi pomóc tylko systematyczna, intensywna rehabilitacja pod opieką specjalistów!

Mam wiele marzeń, ale największym z nich jest samodzielne chodzenie !!!

Za okazane wsparcie finansowe i empatię  z góry najserdeczniej dziękuję!

Przekaż proszę mi swój swój 1% na Fundację  „Razem Łatwiej”

Cel Szczegółowy:   49/KJ

Możesz również mi pomóc dokonując wpłat – darowizn na moje subkonto:

Ul. Jana Pawła II 3/11 , 62-030 Luboń

z dopiskiem Darowizna na rzecz Katarzyny Jany”