Witam Serdecznie

Nazywam się Magda i mam 39 lat. Od urodzenia choruje na dziecięce porażenie mózgowe, przeszłam w dzieciństwie dwie operacje oraz cały czas muszę być rehabilitowana.

Na co dzień staram się żyć normalnie, niestety na dalsze drogi poruszam się na wózku a po mieszkaniu chodzę za pomocą chodzika (balonika). Po urodzeniu córki moja  kondycja uległa pogorszeniu, mam dużą spastyczność. Całe moje życie to ciągła walka o sprawność, intensywna rehabilitacja, wyjazdy do specjalistów, lekarzy, turnusy rehabilitacyjne co wiąże się z dużymi kosztami  i rozłąką z córką.

Stąd też moja prośba do państwa o wsparcie w powrocie do sprawności, lepszego życia i w miarę samodzielnego funkcjonowania oraz poruszania się bez pomocy innych osób.

Cel Szczegółowy: 47/MK

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Magdaleny Kowalczyk”