Mam na imię Marian i jestem na emeryturze.
                                                    Mój stan zdrowia znacznie się pogarsza.
                                                    Reumatoidalne zapalenie stawów nie daje żyć – muszę
                                                    korzystać z wózka inwalidzkiego. Cierpię na cukrzycę
                                                    z powikłaniami i jestem na insulinie.

Usunięto mi palce prawej stopy. Przez mój stan zdrowia
                                                    i zawał, który przeszedłem nie mogłem poddać się operacji kolana,
                                                    ponieważ kardiolog nie wyraził zgody. Trudno mi się poruszać.

Od 5 lat nie wychodzę z domu, ponieważ mieszkam w bloku na I piętrze, w którym nie ma                                                      windy. Marzył bym o przebywaniu na świeżym powietrzu. Zamiana mieszkania na                                                                  parterowy z bezpośrednim wyjazdem na zewnątrz rozwiązało by problem ale mnie na to                                                        nie stać. Dodatkowo ponoszę koszty związane z leczeniem.

Proszę o pomoc aby było mi lżej.

Cel Szczegółowy: 53/MK

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Mariana Koniecznego 53/MK”