Piotrek ma 30 lat i całe życie przed sobą. Jest cudownym mężem i ojcem 4 letniej córki. 12 września na skutek tragicznego wypadku stracił rękę, której nikt nawet nie próbował ratować. Od tego dnia jego życie się zmieniło - niegdyś zawsze samodzielny, skory do pomocy wszystkim, bardzo silny mężczyzna sam musi prosić o pomoc co jest dla niego bardzo trudne.

Piotrek jest zdeterminowany i nie poddaje się bo chce normalnie żyć. Do tego niezbędna jest mu bioniczna proteza ręki, napędzana siłą mięśni. Proteza to ogromny wydatek, rzędu 120 do nawet 400 tyś. zł. Narodowy Fundusz Zdrowia refunduje tylko 4000 zł. Dlatego liczymy, że w jego dążeniu do sprawności pomogą mu ludzie dobrej woli.

Będziemy bardzo wdzięczni za choć najmniejsza okazaną pomoc.

Cel Szczegółowy: 40/PD

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Piotra Domalewskiego”