Dominika jest wcześniakiem z 29 tygodniu ciąży bliźniaczej. Na skutek, którego doszło do niedotlenienia, które spowodowało opóźnienie w rozwoju ruchowym czyli mózgowe porażenie dziecięce. Dominika uczy się w szkole podstawowej z oddziałami integracyjnymi w Poznaniu. Córeczka w zamkniętych obiektach chodzi samodzielnie, ale na duże dystanse porusza się na wózku inwalidzkim, który po sześciu latach wymaga zmiany.

Aby Dominika osiągnęła samodzielność wymaga to wiele godzin rehabilitacji i nakładów finansowych.

Prosimy o pomoc ludzi dobrej woli. Dominika bardzo na nią liczy, że dzięki niej w przyszłości nie będzie wymagała pomocy osób trzecich tylko przejdzie przez życie na własnych nóżkach.

Cel Szczegółowy: 1/DF

z dopiskiemDarowizna na rzecz Dominiki Felsmann 1/DF”