Twoja stała pomoc jest dla nas bardzo ważna. Daje nam poczucie bezpieczeństwa i możliwość planowania działań, rehabilitacji czy leczenia. Nawet najmniejsza kwota, ale wpłacana regularnie jest fundamentem naszej Fundacji.

Polecenie zapłaty

Polecenie zapłaty polega na tym, że raz w miesiącu z Pana/Pani konta, bez żadnych dodatkowych formalności, na konto Fundacji „Razem Łatwiej” będzie przekazywana określona przez Pana/Panią kwota darowizny. Wystarczy tylko zadzwonić i poprosić nas o formularz a następnie wypełnić druk polecenia zapłaty i odesłać go do Fundacji w bezpłatnej kopercie zwrotnej.

Dzięki tej formie rozliczeń nie musi Pan/Pani dokonywać przelewu środków w banku lub na poczcie. Od momentu ustanowienia polecenia zapłaty, co miesiąc 15 dnia każdego miesiąca Fundacja „Razem Łatwiej” inicjuje transakcję i darowizna jest automatycznie przekazywana na rachunek Fundacji.

Polecenie zapłaty realizowane jest w sposób całkowicie bezpieczny drogą elektroniczną (ELIXIR).

Druczki

Możesz również skontaktować się z nami i poprosić o przesłanie większej ilości druczków do wpłat.

To ty decydujesz kiedy i jaką kwotą nas wesprzesz !