Mam na imię Szymon i mam autyzm. Jest to zaburzenie neurorozwojowe, związane z nieprawidłową pracą mózgu, która powoduje trudności w zakresie relacji społecznych, porozumiewania się, wyobraźni.

Od wczesnego dzieciństwa muszę ciężko pracować, aby dorównać moim kolegom i koleżankom. Dzięki specjalistycznej, intensywnej terapii nauczyłem się porozumiewać z ludźmi oraz funkcjonować wśród rówieśników. Biorę także leki i dzięki temu mogę się uczyć w szkole i mieć takie same szanse w zdobywaniu wiedzy jak inne dzieci. Niestety terapia i leki są kosztowne.

Dlatego proszę Was o przekazanie mi 1% swojego podatku.

Bardzo dziękuję za okazaną mi pomoc.

Cel Szczegółowy: 44/SZ

Nr konta 23 1090 1476 0000 0001 3550 0439

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Szymona Zarzyckiego”