Mam na imię Urszula i jestem emerytką. Myślałam, że pracując
                                                   w młodości to na starość będę
jakoś żyła. Niestety od młodych
                                                   lat jestem jednooczna. Dopadły mnie choroby, z którymi muszę
                                                   się zmagać. Jestem po udarze z niedowładem lewostronnym.
                                                   Musiałam poddać się dwóm operacjom endokrynologicznym. Walczę z hipokalcemią.

Usunięto mi przytarczyce a niedobór wapna jest moją gehenną - ciągłe bóle mięśni.                                                               Cierpię na nadciśnienie tętnicze, mam endoprotezę kolana ale poruszam się o kulach bo                                                         kręgosłup mam w bardzo złym stanie (przepuchliny, bulgingi krążków, uciski struktur                                                             nerwowych). Neurolog i neurochirurg nic nie mogą pomóc..

Lekarstwa biorę w bardzo dużych ilościach, jednak aby żyć muszę kontynuować ich                                                                 przyjmowanie i nie może mi ich zabraknąć. Proszę o pomoc aby i to nie było problemem.

Marzę o przeszczepie przytarczyc ale czy to będzie możliwe?

Za pomoc bardzo dziękuję.

Cel Szczegółowy: 52/UK

z dopiskiem „Darowizna na rzecz Urszuli Koniecznej 52/UK”