Danuta Pietrukowicz z Przemyśla

Sylwester Kopała z Pomiechówka

Zbigniew Kosmydel z Krynicy Zdroju

Franciszek Zawitowski z Andrzejewa

Z całego serca dziękuję Fundacji „Razem Łatwiej” za podarowanie mi wózka elektrycznego. Od urodzenia choruję na  MPD i zawsze byłem zależny od  pomocy drugiej osoby. Dzięki Wam będę bardziej samodzielny, a codzienne funkcjonowanie o wiele łatwiejsze.

Gdyby nie pomoc fundacji nigdy nie byłbym w stanie na samodzielny zakup takiego wózka.

Bardzo, bardzo dziękuję.

Pozdrawiam – Łukasz Olczyk  z Koluszek

Podziękowanie

Pragnę serdecznie podziękować Fundacji Razem Łatwiej za podarowanie mi wózka, który otworzył mi drzwi do nowego , lepszego etapu w moim życiu. Przeszkody, które do tej pory wydawały się nie do pokonania, teraz są już przeszłością. Od zawsze uwielbiałam spacery, jednak dla mnie i moich rodziców spacer wiązał się z ogromnym wysiłkiem fizycznym. Odkąd mam wymarzony wózek cieszę się codziennymi, długimi spacerami. A to tylko początek mojej samodzielności, powoli staje się coraz bardziej niezależna i muszę przyznać- że bardzo podoba mi się ten nowy stan rzeczy.

Jeszcze raz .... bardzo, bardzo dziękuje .

Monika Ostrowska z Legnicy

iMichał Kłys z Warszawy

Pana Michała chyba nie musimy przedstawiać ! Pewnie wielu z Was kojarzy go z reportaży w telewizji. Nasza Fundacja przekazała Panu Michałowi wózek, który towarzyszy mu w jego podróżach.

Oto krótka relacja  przekazania wózka:

"Więc tak... z ostatniej chwili mamy świetną wiadomość! :) We wtorek razem z Bartkiem pomogliśmy Tacie Michała w złożeniu wózka elektrycznego, który Michał otrzymał od Fundacji "Razem Łatwiej"www.fundacjarl.pl . Przetransportowaliśmy wózek do ośrodka w którym Michał mieszka, przetestowaliśmy pod kątem prawidłowego działania ;) i jako całkowitą niespodzainkę przekazaliśmy gotowy do jazdy, pachnący nowością, piękny, elektryczny wózek Michałowi. Stała się rzecz fantastyczna- nie widzieliśmy jeszcze Michała tak szczęśliwego! Z resztą sami zobaczcie... :D
Chcielibyśmy również tutaj w imieniu Taty Michała, Michała i swoim serdecznie podziękować Fundacji "Razem Łatwiej" za podarowany wózek. Dla Michała ten wózek to o wiele więcej niż środek transportu, dla Michała to namiastka samodzielności do której już od wielu lat dąży, a my wierzymy, że ją w końcu osiągnie. To dzieję się tu i teraz :D Michał Mistrzem Ś
wiata! :D Pozdrawiamy (Bartek i Michał)

Oto bezpośredni link do filmu z przekazaniem oraz do profilu FB Pana Michała.

Michał Kłys - Mistrzem Świata