Akademia Super Przedszkolaka to nasz nowy program skierowany do przedszkoli. Ma na celu pomóc najmłodszym bezpiecznie wkraczać w dalsze życie. Przy współpracy z Policją prowadzimy program dotyczący bezpieczeństwa w życiu codziennym. Natomiast Ratownicy medyczni uczą dzieci udzielania pierwszej pomocy, a przede wszystkim zachowania w sytuacji zagrażającej życiu. Pomagamy dzieciom zapamiętać ważny nr 112 oraz uwrażliwić je na sytuacje kiedy taki telefon wykonać.

Al. Jana Pawła II 3/11                                          Ul. Wagrowska 14                                            Ul. Kożuchowska 20a
62-030 Luboń                                                       61-369 Poznań                                                 65-364 Zielona Góra
NIP 781-188-48-29                                               Tel.: 537-781-143                                             Tel.: 517-624-637