Czas to pieniądz ! Jakże prawdziwe stwierdzenie. Zdarza się, że pomoc którą niesiesz, czas który poświęcisz  jest wiecej wart niż niejedna kwota. Możesz wesprzeć aktualne działania i inicjatywy naszej Fundacji jako Wolontariusz. Jedyne czego oczekujemy od Ciebie to pełnego zaangażowania i wielkiego uśmiechu.

Możesz pomóc w organizacji eventów razem z innymi pracownikami i wolontariuszami naszej Fundacji.

Pomożesz zmieniać życie, tym którzy najbardziej tego potrzebują.

Możesz stać się wzorem dla niejednego dziecka, pomóc mu mądrze przejść przez życie, nauczyć podejmować właściwe decyzje.

Gwarantujemy Ci samorozwój, nabycie nowych umiejętności interpersonalnych i komunikacyjnych −zdobyte doświadczenie zaprocentuje w przyszłości.

I najważniejsze: SATYSFAKCJA - gdy zdasz sobie sprawę i zobaczysz, że dzięki Tobie zmienia się czyjeś życie !

Dołącz do Nas ! Czekamy właśnie na Ciebie !