Nazywam się Grzegorz Dyszkiewicz. Mam 22 lata. Choruję na dziecięce porażenie mózgowe. Przeszedłem operację podcięcia ścięgien Achillesa: kostnych, kolanowych i pachwinowych. Następnie odbyłem dwa lata intensywnej rehabilitacji w Zagórzu koło Warszawy. Pomimo wielu lat rehabilitacji, przebytych operacji, wielu starań moich bliskich nadal wiele brakuje mi do pełnej sprawności. Moja lewa noga jest krótsza, słabsza mięśniowo i mniej sprawna. Przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu. Ogranicza to podejmowane przeze mnie działania. Moje leczenie jest bardzo kosztowne. Po wielu latach badań możliwości finansowe mojej rodziny nie pozwalają już na wystarczającą rehabilitację oraz ćwiczenia. Ja jednak nadal jej wymagam, dlatego też zwracam się z prośbą o wsparcie oraz pomoc w powrocie do optymalnej sprawności. Proszę o szansę na lepszą przyszłość, na możliwość stawiania pierwszych kroków w samodzielnym dorosłym życiu. Wiele przeszedłem w swoim życiu i jestem gotów dać z siebie jeszcze więcej jeśli tylko będę miał taką szansę.

Cel Szczegółowy: 13/GD

z dopiskiemDarowizna na rzecz Grzegorza Dyszkiewicza 13/GD