Jak wygląda nasza akcja ?

Każdy, kto chciałby przyłączyć się do naszej akcji, może to zrobić w każdej chwili. Dla nas liczy się każdy kilogram, a nawet każda nakrętka. Jeśli masz możliwość i chęci przyłącz się do nas i pomóż zbierać zakrętki. Każdy zebrany kilogram nakrętek to kolejna złotówka na subkoncie Fundacji przeznaczona na bezcenne godziny rehabilitacji dla niepełnosprawnych dzieci.

Przyłącz się do akcji -taka zwykła nakrętka -  to tak niewiele dla Ciebie, a tak dużo dla naszych podopiecznych

Na czym polega nasza akcja ?

Akcja polega na zbieraniu plastikowych zakrętek z butelek po wodzie mineralnej, napojach, sokach, butelek z chemii gospodarczej i kosmetyków, które nie zawierają dodatkowych elementów takich jak uszczelki, tekturki, gumki, styropianiki, folijki. Zbieramy tylko i wyłącznie plastikowe zakrętki

Nasza akcja jest akcją ciągłą, cykliczną oraz otwartą.

Oznacza to, że:

• Opłacamy rehabilitację dzieci przez cały rok.

•

• Ciągle poszukujemy organizacji, placówek i osób chętnych, które chcą włączyć się w naszą akcję.

• na sfinansowanie jednego sprzętu rehabilitacyjnego dla konkretnego dzi

• Ciągle rekrutujemy nowych  Wolontariuszy, Punkty zbiórki oraz Podopiecznych.

•

• Prosimy o zbieranie plastikowych zakrętek dla naszych Podopiecznych na terenie całego kraju;

• W każdej chwili możesz przekazać zebrane zakrętki na rzecz naszych Podopiecznych i w każdej chwili możesz dołączyć do naszego programu zbierania plastikowych zakrętek.

Pieniądze z zebranych zakrętek w 100% trafią wyłącznie na pomoc niepełnosprawnym dzieciom.

100% środków uzyskanych w ramach zbiórki plastikowych zakrętek przekazujemy na rehabilitacji dzieci.

W zbiórce wspierają nas: